wHat time is It..??!!

Tuesday, 3 July 2012

seLangkah ke pintu Universiti ;)



28/4/2012

- mengikut tarikh diatas, aku telah melangkah msok ke universiti selangor di Shah Alam.. mse tu aku rasa aku dh dewasa..well
first time in my life.. smpai2 je unisel tros daftar msok dgn penginapan hostel skali..mse tu pukul 2 kot.. dlm pkul 4 ptg kami (april 2012 intake) kne berkumpul kat court badminton bwh asrama kitorg (wisma mais)..so first2 aku msok.. aku xde kwn =(.. naseb la ade housemate aku sorg nme dye auni.. tp mse tu pon malu2 je nk kwn..hahaha *perangai..
mse orientasi di jlnkan ya allah hnye tuhan je la yg thu..sgtlah pnt.. pkul 4.30pg dh kne kumpul kt court..orientasi kt unisel..of course naek bas la kan.. dgn nk tgu bas nye dh pkul bpe smpai asrama.. pkul 12 mlm la jgk.. smpai asrama kedai sume dh tutup.. so nk wat pe..? tdo of course.. mse orientasi kitorg belajar byk perkara.. mcm menari,menyanyi,aerobik n paling best skali mse dyorg wat "nangis-nangis" teringat kat mak bapak..huuu.. tu plg sedih.. menjurai air mata aku klua.. =(


video


vid neh slh stu drpd aktiviti yg abg2 dan kakak2 facilitator ajar kami..  emm  lagu arab... best giler la faci-faci nie...
so mse hari terakhir orientasi.. mcm biase la.. salam bersalaman then nyanyi lagu kenangan terindah dan lagu2 menyedihkan.. paling tak best nye.. mse dh habis orintasi tu time tu plakla nk skit mate.. woo.. serius oo.. mate aku dh bengkak then byk kuar putih2..ya allah tuhan je la yg thu.. dh tak rupe mate dh..hehe  
so sume xsbr nk blik umah.. orientasi tu 5 hri je. sbtu smpai rabu.. then ahd blik asrama sbb isnin kitorg dh stat kelas..
mlm isnin tu aku dh menggelabah sbb xde kwn yg stu course ngn aku (dip. business management)..  tbe ade housemate aku tnye aku nme dye ita.. "weh..ko course ape.?" aku jwb "business management".. alhamdulillah.. dye pon amek business management gak rupenye.. ade gak kwn  fuuhh...  then mlm tu gak la aku bru knl dgn housemate2 aku.. thats auni,ita,kak ida n kak za.. so it's time for i show you my housemate photo..


 Auni 18' 
~sekepale ngn aku
~taken by someone
~pro
 Kak ida 20'
~nothing to display
~single
~burb..!
 Kak za 21'
~mama kami
~membimbing ktorg
~taken by someone
 ita 19'
~sme gak sekepale ngn aku
~simple n pro-joke
~taken by someone

~ok that's it.. my life with my frenz.. ade yg gembira, ade yg duka.. sume ade perangai masing2.. ok enough for this post.. check it out.. bye.. loveeeedd yah..! <3


No comments:

Post a Comment

luVly sOng