wHat time is It..??!!

Tuesday, 18 October 2011

shIal la..!!

Ya allah..!! npe la.. dye delete aku drpd frenz dye.. npe..?? dye dh lpe ke kt aku ke..?? ok fine la klo dye dh xnk kwn ngn aku walaupun aku dh kwn ngn dye sejak dri form 2 lagi.. tp ape mslhnye.? ape aku dah wat..??niat aku nk bg dye hadiah for hari jadi dye thun ni pun x kesampaian smpai ke hri ni aku msih simpan hadiah dye..emm.. mmg sh*al la kan..!! btw klo ko nk aku lpe kan ko boleh tp ko ambek la dlu hadiah birthday ko nie..  sbb ble aku tgk hadiah ko tu hati aku skit gler babi...pls la.. jgn jd kacang lupa kan kulit.. aku try call ko,ko dah xpkai num tu lagi..klo fb x confirm lagi ko bls ke x pasal ko da delete aku dri frenz ko.. huuuuuu..  mudah kan dunia ni..bile boleh gune dipakai,bile dh x boleh gune sng2 je buang.. emm.. oklah ko hepi2 la ngn pakwe ko skrg jgn smpai terlanjur dah la.. ok smoga ko chill2 slalu.. BABAI....!!

No comments:

Post a Comment

luVly sOng